marți, 3 decembrie 2013

Ziua ușilor deschise la Centrul „Casa Pentru Toți”, din or. Ungheni

     În data de 3 decembrie 2013 în ziua internaţională a persoanelor cu dezabilităţi Cu binecuvântarea Preasfinţitului Petru, Episcop de Ungheni şi Nisporeni, Secretarul Eparhial preotul Vadim COROSTINSCHI dimpreună cu corul de preotese dirijat de către dn. Iozefina Vizitiu (Gajim), sau deplasat la Centrul de zi pentru copii şi tineret „Casa pentru Toţi” din or. Ungheni.
     Aici, după discursul Secretarului Eparhial, corul de preotese au venit cu un program de cântec religios îndulcind auzul celor prezenţi. Tinerii au fost receptivi la mesajul cântecelor, iar unii chiar şi îngânau după cântăreţi. La finele micului concert preotesele au adus în dar dulciuri tinerilor de a le îndulci puţin viaţa prin această mic gest.

     Totodată dn. Maria Calchei, directoarea centrului sus numit, a prezentat oaspeţilor   lucrurile confecţionate manual, de către tinerii cu dezabilităţi şi ajutaţi de pedagogi, care au fost puse în vânzare. Doamnele preotese au contribuit şi ele cu un mic ajutor financiar  prin procurarea articolelor confecţionate.